Social Workforce voor jouw bedrijf?

De Social Workforce is een uniek concept in Nederland dat mensen met een uniek talent de kans geeft om aan het werk te gaan bij onze circulaire partners. Naast interne inzet van onze workforce zijn we ook opzoek naar samenwerkingen buiten onze deuren!

De Social Workforce is een uniek concept in Nederland dat mensen met een uniek talent de kans geeft om aan het werk te gaan bij onze circulaire partners. Naast interne inzet van onze workforce zijn we ook opzoek naar samenwerkingen buiten onze deuren!

Heb jij altijd al graag met mensen willen werken? Ben je benieuwd hoe je de stap richting sociaal ondernemen kan zetten? Of ben je al bezig met een sociale onderneming, maar heb je handjes tekort? Dan is de Social Workforce dé oplossing voor jou!

Onze sociale innovatie ‘Social Workforce’ is een groep van mensen met een uniek talent. Zij helpen vijf dagen per week een handje in de HUB. Hun werkzaamheden bestaan uit schoonmaken, schuren, pakketjes inpakken, meubels in elkaar zetten, zagen, verven en nog veel meer! Het doel van deze workforce is om mensen zoveel mogelijk kansen te geven om hun volledige arbeidspotentieel te bereiken. Zo kan iemand de ene dag aan het werk zijn bij onze circulaire partner Pottle, en de andere dag aan de slag gaan bij Fryslan Fungies.

”De groei en zingeving van een mens staat centraal, dat vinden wij het aller belangrijkste”,

Robin Alkema
initiatiefnemer Social Workforce

”Door mensen centraal te stellen, proberen we dingen nog mooier te maken dan ze al zijn”, aldus Robin Alkema, initiatiefnemer van de Social Workforce. ”We zagen een kans om iets goed voor de maatschappij te doen. Dat is natuurlijk een prachtige combi met onze, al bestaande, circulaire werkzaamheden. Ik ben ontzettend trots op het feit dat iedere werknemer hier aan het eind van de dag weer met een glimlach vertrekt, uiteindelijk doe je het daar toch voor”. Robin benoemt de meerwaarde van het gebruik van de Social Workforce: ”ik zeg altijd dat dingen leuker worden als je de mens en zijn context erbij betrekt, en dat is echt zo!”.

De Social Workforce zetten we op het moment voornamelijk in binnen onze Cycle-Up HUB, maar we staan open voor samenwerkingen daarbuiten! Heb jij nog leuke taken liggen of ben je simpelweg benieuwd naar wat de Social Workforce jou en jouw bedrijf kan bieden? Neem dan snel contact met ons op!

Zin om te werken aan inclusie? Neem contact met ons op!

Wij raken nooit uitgepraat over inclusiviteit. We denken graag met je mee.

Bel of e-mail ons

058 123 456 78
info@cycle-up.nl