Samenwerking brengt… stellingkasten?

Door samen te werken ontstaan mooie dingen, dat blijkt maar weer in deze case over stellingkasten!

Door samen te werken ontstaan mooie dingen, dat blijkt maar weer in deze case over stellingkasten!

Alles heeft waarde

Onze partner ‘Smart Camels’ maakte in mei de overstap naar de Cycle-Up HUB. Dit kon vrijwel allemaal met de fiets en benen, want ze kwamen van de Zwettestraat 29-02. Al lopend hielp de Social Workforce en medewerkers van Cycle-Up met de verhuizing van ‘de camels’.

Smart Camels had nog wat spullen over waar zij helaas geen opslagruimte voor hadden op hun nieuwe plekje, maar wat doe je dan met deze spullen? Ze zijn te gebruiken in de HUB! Met man en macht hebben we deze ‘nieuwe’ stellingkasten weer in elkaar gezet en een plekje gegeven in de HUB. Zo kunnen wij producten, artikelen en andere dingen opslaan op een efficiënte en gestructureerde manier. Zo zie je maar dat alles waarde heeft!

Samenwerking is waardevol

Wat in onze optiek mooi is aan deze case is dat de stellingkasten een plekje hebben gekregen doordat we samen naar de mogelijkheden hebben gekeken. Volgens ons is dit een schoolvoorbeeld van de kracht van de Cycle-Up HUB: alles is hier mogelijk doordat we samenwerken, samen motiveren en samen activeren. Dat is de kracht van samenwerking en dat brengt… stellingkasten!

Ook zin in samenwerking? Join the movement, join the HUB!