Jouw bedrijf in de HUB?

Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste partners en ondernemingen die op zoek zijn naar een inspirerende plek in ons pand aan de Zwettestraat 29-5. See you at the HUB?

Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste partners en ondernemingen die op zoek zijn naar een inspirerende plek in ons pand aan de Zwettestraat 29-5. See you at the HUB?

Welkom in de HUB!

In de Cycle-Up HUB is altijd iets te beleven: het gebouw functioneert als inspirerende omgeving voor bezoekers, ondernemers en klanten. Van ping-pong tafel tot aan circulaire grondstoffen: de HUB is dé bruisende, circulaire hotspot van Leeuwarden!

Ons pand aan de Zwettestraat 29-6 is inmiddels gevuld met verschillende circulaire ondernemingen, maar we hebben nog een deel over voor meer bedrijven die willen werken aan hun circulaire droom. Ben jij nog op zoek naar een kantoor- of productieruimte? Of ben je ‘gewoon’ op zoek naar een mooi plekje? Dan is de Cycle-Up HUB de plek voor jou!

Voordelen van de HUB

De HUB kent vele voordelen. Zo werken wij met shared services, waardoor jouw bedrijft omringd is met state of the art producten, faciliteiten en bedrijven. Hier werken wij aan een circulaire toekomst doordat we iets goeds doen voor de mens en natuur.

Die impact gaat niet ongemerkt: in de HUB zijn wekelijks evenementen. Denk hierbij aan lezingen, vergaderingen en rondleidingen. Hierdoor staat jouw bedrijf in de spotlight en maak je onderdeel uit van het circulaire ecosysteem van de HUB.

Daarnaast werken wij met shared services waardoor er verschillende faciliteiten en producten tot jouw beschikking staan. Denk hierbij aan onze Social Workforce: een pool van mensen met een uniek talent die jou kunnen helpen bij de dagelijkse gang van zaken. Maar onze HUB heeft ook een kantine, genoeg reststromen en een fotostudio.

Zwettestraat 29-5

Er is dus nog ruimte aan de Zwettestraat 29-5. Voor de beste impressie adviseren we je om langs te komen. We ontvangen je graag met een kop thee of koffie en denken graag met je mee. Daarna geven we je met alle liefde een rondleiding door onze HUB en laten we je de voordelen zien van jouw toekomstige plekje!

Neem contact met ons op!

Enthousiast geworden of benieuwd naar meer? Neem contact op via de onderstaande gegevens. See you at the HUB!

Samen impact maken? Neem contact met ons op!

Wij raken nooit uitgepraat over duurzaamheid. We denken graag met je mee.

Bel of e-mail ons

085 080 5581
info@cycle-up.nl